ItQparQvinQvonQ :<

Yhyy. Tehtiin köksän tunnilla runebergintorttuja ja ehin jo aatella että meiän ryhmästä löytys joku hetero(poika) mut sit ku halusin lisää niit juttui ni ne vaa nauro. Viimeks ne anto niitten makaroonista ku pyysin :'<< Ehkä ne ens kerralla antaa spagettii. [Tai no, kuulin ku Janessa puhu jotai, että ne oli jotai ähkiny siellä nurkassa ja hieronu toistensa hartioita O_O]

Öö. Niin btw siirsin tän blogin tänne vuodatukseen ku se blogi.fi oli ihan kakka, sinne ei saanu ees päivämäärää :DD

Joo, no mitäs sitte.

Öö, ihana sää ainaki. Lunta sataa IHAN TÄYSILLÄ ja tein lumienkeleitä koulun pihalle!<3 Ja sit kans käveltiin Minnan kaa kotiin silmät kii ja suu auki. Ah, pusipusi lunta. Niin paitsi ridaus peruttiin, mut sil nyt ei oo sinänsä mitää väliä paitsi se yks virtuaalitalli mut paskat 8D

Sit oli tänään kans paras matikan tunti ku rupes vaa kuuluu jostai räppii ja kaikki rupes jammaa siellä, sit Kuulasmaa rupes raivoo että kännykät kiinni. Sit Samuli, Juho ja Roni rupes nauraa siin eessä ja kaikki katto sellasel tietyl ilmeellä syliinsä ja Kuulasmaa rupes niille huutaa, kaikki ne nosti kädet ylös ja sit ne piti niitä käsiä edelleen ylhäällä ku se musiikki loppu. MUHAHAHAA, se oli nii hassu juttu oikeesti, mut ette kumminkaa tajua ku ette ollu kattomassa.

Ja Janessalta meni ääni :) Ihihi.

Ääks muuten se etelä-amerikka O.O" Pitäs mennä varmaan tekee ees ne Rion karnevaalit ja kaivaa sit jotai tietoo niistä jostai muinaisjäänneintiaaneista ja mitäs vielä -___- Ihan paskaa että meillä on sellanen vittumainen ope :D URNGH!! Ehkä teen vaa jotai syömistä ja rupeen kattoo serranoo.

Ja tänää ei sit varmaa mitää suurempaa tapahu. Lähetää huomenna erä-jormailee mökille ja JEE IHANAA KOIRAHIIHTOA JÄÄLLÄ, PUS PUS<3 Tuun varmaa vielä huomen aamuna ihkuttaa jotai, jos tulee tarve.

Finally *homer-ilme*