Juu. Se oli sitte vissiin Günther, joka soi kässän tunnilla. Joo ja me mennään Minnan ja Saran ja Mari Noroahon kanssa kattomaan Sweeney Todd, ekana vaa selvitetään keltasilta sivuilta että missä Mari asuu ja mennään kidnappaa se ja sitte mennään. Ja ostetaan sille karkit valmiiks n_n Sitte äikän tunnilla oli ihan tyhmä sijainen ja bilsan tunnilla oli ihan tyhmä sijainen. Mut se bilsan tunnin sijainen päästi meiät aikasemmin välkälle ja mentiin Marin luokkaan kuuntelee Ipanapaa, koska siinä oli hyviä lauluja !

Ja joo, ei menty tänää sinne korpeen, mennään vasta huomenna. Hihhuliheijaa.

Höää, mitäs muuta. Vitut sen latinalaisen amerikan kanssa.

Äiti tekee illalla jotai piirakkaa 8) Se on muutenki ollu kotona koko päivän, ihan kakkasta, ku pääsin vasta nyt friikkaa :< Jouduin sit lukee koko päivän Georgia Nicolsonin salattuja elämiä ja välillä olevinaan yritin ottaa mantsan kirjaa repusta, et voisin kirjottaa hurrikaaneista amerikka-työhön, mut haistakaa sukset, en pystyny siihen.

Suksista tuli mieleen, että onpa miulla hienot monot ja onpa kiva päästä hiihtää HUOMENNA!!! JEEE!!!! [kaikki muu hiihto paitsi koirahiihto on kylläkin suoraan perseestä]

No jaa. Sit mitäs muuta. Miulla on joku omituinen reikä kitalaessa : D SIIHEN SATTUU :'( Hngönääh.

Sit oli koulussa välipalana lettuja ja kyllä, ne oli pienempiä ku peruspinaattilettu, mut silti ne oli hyviä ja söin ne kaikki. KAIKKI. Siis kaikki.

(-> koiralle ruoookaaa...)

Päki. Öö. Äiti hilluu täällä joittenki pyykkien kanssa muka. Poistun ->