Joo iha random otsikko : DD
Öö. Raavin otsaa.
Nyt silmää.
Nyt korvaa.
Nyt kutittaa päätä.

Joo never mind.

Öm. Tänää on pianotunti. HURJAA. Ihan ku oisin soittanu yhtään tai jotai. Sit täällä pitäs kai imuroida.
Pääsin hei kaheltatoista koulusta jonku opettajien virkistysillan takia ja nyt oon niinku datannu, hmm, kolme tuntii putkeen, enkä oo siltikää datannu mitenkää järkevästi et kävisin jossai mis haluisin käyä : D Ku eka olin tunnin mesessä ja annoin Saralle jotai vammasii gallerianickejä. Okei no sit kävin ite galleriassa vaikken melkei ikinä käy siellä mut ku Sara anto Lindalle miun mesen ja nyt se tivas miulta gallerianickin ja se on antanu sen koko luokalle ja nyt kaikki käy siellä "kommaa<3" Ja sit kävin kakkosessa ja näin ja koululaises mut kukaa ei ollu keksiny mitää mistä voisin haukkuu niitä ja sit yritin miljoona kertaa päästä tuwweihin mut koko ajan tuli joku error. Sit kävin lukee pari ircquotee ja yhes virtuaalitallis ja katoin youtubesta pari surkeeta salkkariremixiä ja sit pelasin arcades kaks sekkaa jotai tasohyppelyy mut sit menin yle areenaan kattoo serranon perhettä (jaksoin kattoo jopa puol tuntii) ja *huoh* oolalaa nyt tulin sit tänne, ku olin käyny uuelleen galleriassa ja tulin siihen päätökseen että rupeen kirjottaa blogii (paitsi että kirjotan jo tavallaan sellasta vammasta lukupäiväkirjaa, se unohtu tuolta välistä, kävin päivittää senki). Ja etten iha kuollu ni kävin kans vessassa välillä ja tein tonnikala-raejuusto-sössöö ja käytin koiran pihalla. Ainii ja söin kans yhen rivin marabouta. Nii ja välillä yritin soittaa pianoo, mut sain soitettuu puolet yhestä biisistä ku halusin tulla sit tähän takas istuu ja tekee ei-mitää.

Sit olis se latinalainen amerikka -työ *läpsy otsaan* joka pitäs saada valmiiks hei kahessa viikossa (!!!) tai "alkaa miinukset ropista". No joo teen illalla loppuun sen jutun niist karnevaaleista ja kaakaosta ja jos jaksan ni etin jotai niistä intiaaneista. Miks just meille piti antaa tällanen, miksei millään muulla koululla oo tällasta?? mur. Sit taas perjantaina Stranström tulee ahistelemaan "joo kyllä sinulla vielä haastetta tässä riittää". JOO TIEDÄN KYLLÄ.

Sit iskä tulee kumminki ihan kohta kotiin ja pitäs varmaa imuroida ennen sen tuloo, ku äiti saa taas raivarin jos en oo imuroinu ja on ihan vammasta imuroida sillon ku joku on kotona :D "Laura siulla oli kolme tuntii aikaa!" "Mutku mutku...ööö...soitin pianoo niin paljon?" Joo toivottavasti se ei lue tätä blogia.

Sit vielä. Mitäs muuta. Koiramme-lehti ei oo vieläkää tullu, vähän seki on vammasta ku haluun nähä sen saatanan jutun siitä voittaja-näyttelystä ja kaikkee !!

Ai nii ja sit unohin tänää...öö.. nii koulussa. Joo no meil oli eka opoo ja sit oli fyssan kaksoistunti ja kotiin \o/ Fyssan tunnilla oltiin atk-luokassa ja yhellä pojalla ei toiminu tietsikka, sit kaikki nörtit tuli siihen rämppää sitä ja sit mie tuun pikku prinsessana ja korjaan sen ;) Ja sit esitin kaikille (= Minnalle, Saralle, Janessalle) näytelmän norjalaisesta meteorologista. Sit jotai syötiin ja yritin parittaa Minnaa koko ajan kaikkien meiän luokkalaisten kaa :) Joo ja sain mahtavan hyvän mielettömän idean ajatuksen et järjestetään kouluun bb-talo! Ei mitää vammasta luokkaretkee ;) Meiän luokka + Janessa ja jotai pingviinei sen luokalta lukitaan kouluun ja kameroita joka nurkkaan. Sit ovet avataan vuoden päästä. Nii ja lemmikit saa tietty tulla mukaa. Joo ja sit kato tylsin hahmo potkastaan aina viikon välein pihalle. Minnan kaa aateltiin että loppujen lopuks siitä tulee lumikki ja seitsemän kääpiötä -stylellä Janessa ja 9 homoa :'DDDDDD Mut ois jännä nähä ketkä alkais sit olee :| :DD <3

Mut se siitä. Taian mennä viel käymään galleriassa, sit soitan ne booring-pianokappaleet, imuroin (-> mut vaan keittiön ja eteisen, muuten ilmotan MLL:lle lapsityövoimasta) ja sitte ehkä syön spagettii ja pestoo ja...sit varmaan luen kiltisti jotai kirjaa ku iskä tulee. AINII SAATANA SE LATINALAINEN AMERIKKA. VOI VITTU. No kai sit teen sitäki jossai vaiheessa.

"Tänks ibi"
"Voi olkaa hyvä"